Pelgrom

 

Onderscheidend door innovatiekracht

Massey Ferguson ontwikkelt en produceert een breed assortiment trekkers, maaidorsers, persen en machines voor het tuin & park segment. Onderscheidend is de technische innovatiekracht die in alle productgroepen terug te vinden is. Massey Ferguson heeft daardoor een sterke en gewaardeerde positie bij akkerbouwers, veehouders, aannemers, loonwerkers en ondernemers in het groen.

 

mf-tuin-en-park-productenProductrange MF tuin & park

Kijk hier voor het complete aanbod tuin & park machines van Massey Ferguson, voor zowel het professionele als het particuliere gebruik.

Details...

 

 
mf-speciaal-tractoren-productenProductrange MF compacte tractoren

Voor de professionele gebruiker biedt Massey Ferguson de MF 1500 en MF 3600 Serie, twee fantastische series tractoren die vooral in kleine ruimtes tot ongeƫvenaarde prestaties komen.

Details...

 

mf-tractoren-productenProductrange MF tractoren

Massey Ferguson biedt een complete range tractoren in het vermogens bereik van 85 t/m 400 pk. Een complete range tractoren in elk gewenst formaat, uitgevoerd met AGCO Power motoren in combinatie met een Dyna-4, Dyna-6 of Dyna-VT transmissie welke geleverd kunnen worden in drie specificatie niveaus; Essential, Efficient en Exclusive.

Details...

 

mf-oogstmachines-productenProductrange MF oogstmachines

Een geweldige capaciteit en kwaliteit in combinatie met een hoge bedrijfszekerheid. Dat is kenmerkend voor de maaidorsers en grootpak- en balenpersen van Massey Ferguson.

Details...


 

mf-verreikers-productenProductrange MF verreikers

De Massey Ferguson serie verreikers behoort tot het complete pakket machines voor de landbouw, over de gehele wereld. Elk model in de nieuwe Massey Ferguson verreiker serie levert hoge prestaties wanneer u die het meest nodig hebt.

Details...

 

mf-power-series-productenProductrange MF Power-Series generatoren

Massey Ferguson heeft een breed scala aan stroomaggregaten om aan uw behoeften te voldoende voor stand-by en als hoofd stroombron.

Details...