Pelgrom

 

Een unieke verzekering voor uw Massey Ferguson

MechaTrac heeft samen met verzekeringsmakelaar C.A. van Eijck & Zn. een uniek verzekeringsplan ontwikkeld, enkel en uitsluitend voor u als MF rijder. Dit Massey Ferguson select plan geeft u als MF rijder de zekerheid van zorgeloos rijden. De Massey Ferguson select verzekering is casco eigen gebrek verzekering voor 3 jaar, maar biedt OPTIONEEL de mogelijkheid deze verzekering uit te breiden naar 5 jaar, alsmede uit te breiden met een Wa(m) dekking. Deze verzekering kent een laag eigen risico, een zeer gunstige premie en aantrekkelijke voorwaarden zoals onder andere een nieuwwaarde dekking  en een dekking voor vervangend vervoer .

Dit zijn uw voordelen:

 1. lage premie
 2. goede voorwaarden
 3. eenvoudig af te sluiten
 4. flexibele verzekeringsmaatschappij
 5. goed onderhouden voertuigpark
 6. zorgeloos rijden

 

MF verzekerignen logoDit is C.A. van Eijck en Zoon B.V

C.A. van Eijck & Zoon B.V is een onafhankelijke Beursmakelaar  in Assurantiën sinds 1870 en treedt op als Makelaar van een groot aantal nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen. C.A. van Eijck & Zoon is o.a.  gespecialiseerd in alles op het gebied van land – en werkmateriaal, heeft een eigen schadeafdeling met gespecialiseerde medewerkers Gezien dit specialisme bent u natuurlijk verzekerd van een uitgebalanceerd pakket voor uw MF.

Wilt U meer weten over C.a. van Eijck en Zoon , klik dan op onderstaande link
http://www.cavaneijck.nl

Informeer bij uw Massey Ferguson dealer naar de voorwaarden.

 

Snelle en geautomatiseerde onderdelenlevering

1200x460 on duty 1

 

MF onderdelen1Goed en regelmatig onderhoud is van groot belang voor de levensduur van een tractor of machine. Maar dat niet alleen. Ook het gebruik van originele onderdelen telt op dit punt zwaar. De voordelen daarvan zijn duidelijk. Ten eerste is dat de 12 maanden garantie op Massey Ferguson onderdelen en de bijbehorende arbeidskosten. Daarnaast is er het voordeel dat de onderdelen voldoen aan strenge fabrieksspecificatie. Alle toegepaste onderdelen zijn namelijk - in de ontwerpfase van de trekker - op elkaar afgestemd om de prestaties van de trekker te optimaliseren. Professionals weten dat en kiezen om die reden voor originele onderdelen.

 

Eigen onderdelen-afdeling

Om de levering van onderdelen, die via dealers verloopt, zo snel mogelijk te laten verlopen heeft MechaTrac een volledig geautomatiseerde onderdelen-afdeling via MechanPartners. MechanPartners beheert de onderdelen voorraad en zorgt voor de distributie van de onderdelen naar de MF dealers middels een nacht expresse, 's middags voor 17.00 uur besteld = de volgende ochtend voor 07.00 uur afgeleverd. Uiteraard kunnen de dealers ook onderdelen afhalen, en ook de inzet van een koerier behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er een 24/7 dienst, waardoor er ook buiten de reguliere werktijden, en in de weekenden, levering van onderdelen kan plaatsvinden. Voor meer informatie ga naar: www.mechanpartners.nl

MF mechanpartnerslogo

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantrekkelijke financiering met AGCO Finance

 

MF Agcofinance

 

 

AGCO Finance is een samenwerkingsverband tussen AGCO (waaronder Massey Ferguson) en De Lage Landen (een dochter van Rabobank).

 

 


Dit is een unieke combinatie van agrarische productkennis en financiering tegen scherpe tarieven.
AGCO Finance biedt u de volgende lease vormen:

 • Financiële lease
 • Operationele lease


U kunt uw leaseovereenkomst uitbreiden met een verzekering en/ of een onderhoudscontract.

Voor financiële lease biedt AGCO Finance nu de volgende mogelijkheden:

 • Massey Ferguson tractoren uit de MF 3600,  MF 5600, MF 6600, MF 7600 en MF 8700-serie (nieuw)
 • Massey Ferguson tractoren en werktuigen (jong gebruikt)
 • Niet AGCO machines en werktuigen (nieuw en jong gebruikt)

Voor meer informatie over de diensten van AGCO Finance, kunt u contact met ons opnemen.

Profiteer van onze brede dienstverlening

Als u kiest voor Massey Ferguson, kunt u vertrouwen op maatwerk in financiering en verzekeren én een snelle levering van onderdelen


Massey Ferguson gaat verder dan uitsluitend het ontwikkelen en produceren van geavanceerde tractoren, oogstmachines en tuin- en parkmachines. De optimale onderdelenvoorziening garandeert u bijvoorbeeld snelle levering. Maar ook op het vlak van financiering en verzekeren kunt u vertrouwen op dienstverlening van hoog en professioneel niveau.

 

mf selectMF Agco Finance

Details...

 


mf selectMF Onderdelenlevering

Details...

 


mf selectMF Verzekeringen

Details...

 

 

Subcategorieën